24 september 2023 Gebruikers online: 18
Agenda
Active creations

Help je sportvereniging en kom naar de Sportmeeting

Geplaatst op: 20 september 2022

Ben jij bestuurder, trainer, ouder, vrijwilliger of gewoon lid van een lokale club of vereniging in Zwartewaterland? Kom dan op 22 september naar de Sportmeeting in Zwartsluis en ontdek wat jij voor je vereniging kunt doen! Deelname is gratis.

Veel clubs en verenigingen in Nederland lopen tegen dezelfde problemen aan. Ze hebben bijvoorbeeld te weinig vrijwilligers, kunnen niet voldoende trainers vinden of kampen met steeds verder stijgende kosten. Uiteindelijk zijn dat gevaren voor de toekomst van vitale en gezonde sportverenigingen. De gemeente Zwartewaterland ondersteunt de lokale clubs en verenigingen bij deze uitdagingen. Vandaar ook deze Sportmeeting voor iedereen in Zwartewaterland die bij een club betrokken is.

Tijdens deze meeting is er een workshop van Ferenc van Damme, communicatie- en participatiestrateeg van Studio Vers Bestuur. Verder is er een Inspiratiemarkt waar je in gesprek kunt met deskundigen en organisaties. Bijvoorbeeld over een veilige sportomgeving, gedrag, financiƫn, toegankelijkheid en gezonde sportkantines.

De meeting wordt donderdag 22 september tussen 19:15 en 21:30 uur gehouden in het Agnieten College te Zwartsluis. Deelname is gratis, opgeven kan hier.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice