24 september 2023 Gebruikers online: 39
Agenda
Active creations

Verenigingen houden Grote Clubactie om kas te spekken

Geplaatst op: 22 september 2022

Meerdere verenigingen uit Zwartsluis starten zaterdag met de verkoop van loten voor hun club. Een lot kost € 3,- per stuk waarvan 80% naar de club gaat. De Grote Clubactie is al 50 jaar de grootste fondsenwervende actie van Nederland voor het verenigingsleven en biedt een laagdrempelige manier om ook verenigingen in Zwartewaterland een steuntje in de rug te geven. 

In Zwartsluis doet volleybalvereniging Pegasus mee. Net als de Tennisvereniging, de Zwemvereniging en de Reddingsbrigade.

De Grote Clubactie heeft financieel, sociaal én maatschappelijk grote impact, vindt ook koning Willem-Alexander: “Verenigingen verbinden en zijn de bouwstenen van onze maatschappij. Met de Grote Clubactie krijgen verenigingen overal in Nederland extra financiële steun in de rug. Clubs in sport, hobby en cultuur blijven daardoor toegankelijk voor iedereen. Geweldig dat zoveel enthousiastelingen zich steeds weer inzetten om de actie tot een daverend succes te maken. Vanaf 24 september voor de 50ste keer! Doe mee en maak het verenigingsleven nog leuker en bereikbaarder voor heel Nederland. Want verenigingen zorgen voor de mooiste momenten, daar wordt iedereen blij van!”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice