28 maart 2024 Gebruikers online: 92
Agenda
Active creations

Griezelen met Esclusa

Geplaatst op: 11 oktober 2022

Jeugdsoos Esclusa houdt vrijdag 28 oktober een spooktocht voor de jongeren. Ongeveer zes jaar geleden had de soos een recordaantal deelnemers(!), 110 jongeren werden de stuipen op het lijf gejaagd in het oude gebouw van het Agnieten College. Tijdens de tweede editie van de spooktocht waren er maar liefst 105 jongeren aanwezig en de derde editie kwam Esclusa uit op zo’n 90 deelnemers. Over twee weken is het weer zo ver.

Dit jaar vindt de tocht wederom plaats rondom het voetbalveld van DESZ en dus dicht bij het gebouw van Esclusa. De eerste groepjes beginnen rond 20:00 uur met de tocht. Jongeren vanaf 11 tot 15 jaar zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze spooktocht. Op de route staan verschillende spoken verstopt die geschminkt & verkleed zijn daarom kan he voor de jongere kinderen verstandig zijn op een begeleider/ouder mee te nemen.

Esclusa is hartstikke blij dat deze activiteit weer plaats kan vinden. “Ons meest bezochte activiteit is de spooktocht, jongeren uit Zwartsluis (en omgeving) vinden het spannend om de zenuwen te ervaren en met vrienden deel te nemen aan de tocht”, aldus Noa Visscher, vrijwilliger van de Jeugdsoos. Echter is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers die mee willen doen als spook tijdens de tocht. “Het is een super leuke avond en wij krijgen vaak terug dat vrijwilligers het erg leuk vinden om de jongeren te laten schrikken dus meld je aan voor de leukste activiteit van het jaar”, vult Tom Kisjes aan.

Mocht u/jij dit nou leuk vinden neem dan contact op met Tom Kisjes via 06-33 35 06 27. Deze avond kost €3,- p.p. Hierbij krijgt de jeugd een zakje chips en wat drinken.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice