28 maart 2024 Gebruikers online: 38
Agenda
Active creations

Fietsenmaker nu ook het adres voor sleutelservice

Geplaatst op: 20 oktober 2022

Wie een sleutel voor huis, fiets of kluis bij wil laten maken kan sinds kort terecht bij Erik Bos. De eigenaar van Maandag’s Rijwielhandel heeft namelijk de sleutelservice van Hubo Veld overgenomen.

Toen Veld de deuren van de winkel aan de Zomerdijk sloot, bedacht Erik zich dat het jammer zou zijn als de sleutelservice uit het dorp zou verdwijnen. “Daarom heb ik overleg gehad met Gerrit Veld en zodoende de sleutelservice met bijbehorende voorraad en apparatuur over kunnen nemen”, zegt Erik, die de machine inmiddels goed onder de knie heeft.
“Ja, de afgelopen periode heb ik vooral gebruikt om de machine eigen te maken. Wie bij ons komt neemt de sleutel mee waar een nieuwe van mag worden gemaakt. Wij zoeken de blanco sleutel er bij en leggen beide exemplaren in de machine. Die maakt vervolgens een soort kopie”, legt Erik uit. “Natuurlijk is het klaar terwijl je wacht, maar ondertussen kunnen klanten ook even een boodschapje doen.”

Een groot deel van de bestaande sleutelmerken heeft Bos op voorraad. Het kan ook voorkomen dat hij ze moet bestellen, wat vooral bij kluissleutels voorkomt. Ook naambordjes en andere bordjes voor op de deur kunnen bij Maandag besteld worden. Ook die service is overgenomen van Veld. Een sleutel laten bijmaken kan tijdens de openingstijden van Maandag’s Rijwielhandel.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice