23 april 2024 Gebruikers online: 45
Agenda
Active creations

Herfstbraderie in centrum

Geplaatst op: 25 oktober 2022

Winkeliers van de Handelsvereniging zijn druk bezig met het organiseren van een herfstraderie. Deze wordt gehouden op vrijdag 28 oktober tussen 14:00 en 20:00 uur in het centrum van Zwartsluis.

Om ook tussen de zomervakantie en de decembermaand wat levendigheid in het centrum te creƫren, is deze braderie opgezet. Toen het plan werd geopperd tijdens de ledenvergadering van de Handelsvereniging was iedereen dan ook direct enthousiast. Daarnaast zijn ook ondernemers die geen lid zijn van de Handelsvereniging welkom om een kraam te huren. Mensen die bijvoorbeeld vanuit huis spullen verkopen kunnen prima aanhaken bij deze najaarsmarkt in het centrum.

Er is voor ieder wat wils. Zo is Millefleurs van de partij, staat Sluusgoed op de braderie met haar meest recente collectie en is rijwielhandel Maandag ook aanwezig. Verder het banketbakkerij Ekkelenkamp een kraam, net als rijwielhandel Maandag. Ook tal van andere ondernemers denken inmiddels na over de invulling van hun stand op 28 oktober. Wie ook een kraam wil bemannen tijdens de najaarsbraderie kan zich aanmelden bij Sluusgoed.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice