1 december 2022 Gebruikers online: 13
Agenda
Active creations

Besto Verpakkingsindustrie groeit en is op zoek naar jou!

Geplaatst op: 12 november 2022

(Adv.) In verband met uitbreiding van onze activiteiten hebben wij diverse vacatures. Lees snel de onderstaande omschrijvingen en wie weet zien we je binnenkort bij Besto Verpakkingsindustrie in Zwartsluis.

Wij zijn op zoek naar Monteurs voor onze mechanisch technische dienst in 3-ploegendienst (40-urig werkrooster). Als monteur kan jij jezelf hier volledig ontwikkelen op het gebied van Hydrauliek, pneumatiek en stoomtechniek en mag je, afhankelijk van je instroomniveau, sleutelen aan verschillende productielijnen en -machines. Meer weten over deze functie? Ga naar onze website voor meer informatie.

Wij zijn ook op zoek naar Operators/Productiemedewerkers. De toewijding aan duurzaamheid is geïntegreerd in de hele keten, van productie van grondstoffen en eindproducten tot en met recyclen van gebruikte producten. Als operator / productiemedewerker kan jij jezelf hier volledig ontwikkelen en ga je werken aan verschillende productielijnen en -machines. Je produceert en controleert EPP producten. Je stelt af en bouwt delen van machines en productielijnen om.  Ook hoort het controleren en bijstellen van de machine tot je taken. Je verzorgt dagelijks en wekelijks klein onderhoud aan de machines. Weten wat je nog meer gaat doen? Ga naar onze website voor meer informatie.

Lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan als Medewerker inpak en assemblage? Ook hiervoor zijn we op zoek naar enthousiaste collega’s.

Over ons:

Besto Verpakkingsindustrie BV is een bedrijf waar innovatieve en hoogwaardige EPP delen worden ontwikkeld en gemaakt voor onder andere de boiler & heating industrie, automotive industrie en diverse andere branches. Besto Verpakkingsindustrie is onderdeel van Synprodo BV dat op haar beurt weer onderdeel uitmaakt van de BEWI Group. De BEWI Group is één van de toonaangevende Europese bedrijven van geschuimde kunststoffen. BEWI bedrijven zijn actief in de bouwsector, de verpakkingsindustrie, de markt voor industriële producten en in de toelevering van grondstoffen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Solna (Zweden). BEWi Group heeft ruim 1400 medewerkers waarvan er circa 40 medewerkers bij Besto in Zwartsluis werken.

Enthousiast geworden?

We maken graag kennis met je. Wil je meer weten over onze vacatures? Neem dan contact op met onze recruiter Ellen Vincent via 06-82458633. Wil je direct al solliciteren? Je kunt je motivatie en cv sturen naar working@synprodo.nl. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dé online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice