24 september 2023 Gebruikers online: 18
Agenda
Active creations

Burgemeester neemt kijkje in de keuken van Kisjes Kokerij

Geplaatst op: 17 november 2022

Foto: Henk Kuik

Burgemeester Eddy Bilder bracht vanmiddag een bezoek aan Karst en Vienna Kisjes. Regelmatig gaat de burgervader bij (jonge) ondernemers op bezoek en dit keer bij Kisjes Kokerij, mede in het kader van de Dag van de Ondernemer.

Vienna en Karst runnen sinds 15 januari dit jaar samen de maaltijd- en cateringservice vanaf het industrieterrein. Ze lieten Bilder zien hoe de dagelijkse maaltijdservice voor ouderen in de regio in werking treedt en lieten hem vanzelfsprekend proeven van de lekkernijen die in Kisjes Kokerij worden gemaakt.

Het ging niet alleen over koetjes en kalfjes. De ondernemers gaven ook aan dat ze om zich heen al veel merken van de inflatie en de hoge energieprijzen. “Sommige klanten kunnen vanwege de huidige omstandigheden namelijk hun maaltijden niet meer betalen”, zei Karst. Bilder bood daarop gelijk aan om vanuit de gemeente mee te denken voor een oplossing.

Daarnaast benadrukte Karst ook het sociale aspect van de maaltijdenservice. Zo kwam het een tijdje geleden voor dat een van hun klanten snel een arts nodig had. Karst belde vervolgens zelf met dokter Van de Berg. Kortom: het werk is veel meer dan een maaltijd bereiden. Na een gesprek en rondleiding bij het bedrijf, keerde de burgervader weer met een gevulde maag richting het gemeentehuis.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice