6 december 2023 Gebruikers online: 23
Agenda
Active creations

Orkest Las Paljas graag geziene gast in De Schans

Geplaatst op: 17 november 2022

Foto: Jan van Kleef

De amateurmuzikanten van de regionale muziekband Las Paljas hebben er donderdagavond 17 november weer een gezellige avond van gemaakt in Woonzorgcentrum De Schans te Zwartsluis. Het orkest met een professionele inslag bespeelt verschillende instrumenten met Jeanette den Ouden als zangeres.  

Het was een afwisselend programma en afgestemd op senioren. Door de variëteit van de muzikale nummers blijft het programma boeiend en een genot van oor tot oor. Een aantal bekende meezingers ontbraken niet. De verbindende teksten werden met de nodige humor uitgesproken door trompettist Eef Witteman. “Het orkest is een graag geziene gast. Het verzorgde al vaker een optreden in De Schans”, aldus penningmeester Roel Huls in het welkomstwoord.

Op woensdagavond 23 november is er een optreden van de bekende troubadour en voormalig inwoner van Genemuiden en Zwartsluis Klaas Beens. De oud gitarist van de legendarische en roemruchte bands ‘Freddy en Firestones’ en ‘The Mops’ uit Zwartsluis en Genemuiden laat zich nog steeds inspireren met muziek en songs die velen bekend in de oren klinkt. Aanvang half acht. De bewoners van De Schans en aanleunwoningen en senioren uit Zwartsluis zijn weer van harte welkom.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice