6 december 2023 Gebruikers online: 24
Agenda
Active creations

Gemeente helpt huishoudens met besparen van geld en energie

Geplaatst op: 24 november 2022

In een uur tijd alles weten over het verduurzamen van de woning? Kijk dan naar het nieuwe webinar van de gemeente Zwartewaterland. Woningeigenaren zien daarin hoe ze de energierekening omlaag kunnen krijgen.

Zeker nu de temperaturen dalen en de energiekosten hoog zijn, gaan veel mensen aan de slag met het verduurzamen van de woning. Dat is op dit moment een van de beste investeringen, zeker omdat de overheid veel subsidies beschikbaar stelt voor de werkzaamheden. In een verduurzaamde woning is het voordelig, energiezuinig en comfortabel wonen.

Woningeigenaren zien in het webinar hoe ze verduurzamen kunnen aanpakken en wat de gemeente daarbij kan betekenen. Binnen een uur zijn ze op de hoogte van de bespaarmogelijkheden en beschikbare subsidies. Na afloop kunnen ze zich aanmelden voor een gratis energie-adviesgesprek met een energieadviseur van de gemeente.

Het webinar is online tot 1 februari 2023. Bekijk deze editie via deze pagina.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice