23 maart 2023 Gebruikers online: 20
Agenda
Active creations

Klaas Beens vermaakt senioren met golden oldies

Geplaatst op: 24 november 2022

Foto: Jan van Kleef

Met muziek vooral uit de zestiger en zeventiger van de vorige eeuw wist Klaas Beens woensdagavond 23 november de senioren uit Zwartsluis prima te vermaken. De gitarist laat zich met zang en mondharmonica nog steeds inspireren met muziek en songs die velen bekend in de oren klinkt. Met een zeer uitgebreid en gevarieerd repertoire, dat iedereen die het wil kan meezingen.

Engelstalige klassiekers passeren de revue zoals van Ricky Nelson, The Beatles, Everly Brothers en van Pete Seeger het bekende ‘Turn!Turn!Turn!’ Maar ook Nederlandstalige liedjes staan op het programma als Boudewijn de Groot en Guus Meeuwis.

Klaas Beens was oud gitarist van de legendarische en roemruchte bands ‘Freddy en Firestones’ en ‘The Mops’ uit Zwartsluis en Genemuiden. Uit deze muziekhistorie van deze bands klonken ook enkele liederen.

De jarenlange ervaring van Klaas Beens, het enthousiasme en zijn liefde voor muziek maken elk optreden als troubadour tot een bijzondere ervaring. Hij kreeg rond kwart over negen een warm applaus voor zijn enthousiaste optreden.

In december zijn er nog twee optredens in De Schans. Op donderdag 8 december komen De Jonkvrouwen en op donderdag 15 december is er een kerstmuziekavond met Margriet Huls (fluit) en Henk Schoonewelle (orgel). Beide avonden beginnen om half acht. De bewoners en senioren zijn van harte welkom.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice