20 april 2024 Gebruikers online: 15
Agenda
Active creations

Weer volop kerstbomen verkrijgbaar bij Van den Berg

Geplaatst op: 26 november 2022

(Adv.) Voor het vijfde jaar op rij kunnen Sluzigers een prachtige kerstboom uitzoeken bij het familiebedrijf aan de Grote Kranerweerd. De bomen zijn vrijdag binnengekomen en ook dit jaar is het aanbod weer gevarieerd en voordelig.

“Vrijdagochtend hebben we een vrachtwagen vol bomen opgehaald bij onze leverancier. We hebben dit jaar twee soorten fijnsparren: picea abies en de omorika. Daarnaast is er ook een mooi assortiment nordmannen ingeslagen”, vertelt Josien.

Van den Berg verkoopt sinds enkele jaren kerstbomen. “De Groentemannen hadden het aan het einde van het jaar vaak erg druk met hun reguliere producten. Ze vroegen daarom destijds of wij de verkoop van kerstbomen wilden overnemen. We zijn in gesprek gegaan met de kweker en sinds 2018 halen we ieder jaar een lading bomen op”, legt Josien uit.

Wat de verkopers opvalt is dat mensen vooral hoge kerstbomen willen hebben. Veel Sluzigers nemen geen genoegen meer met een boompje waarvan de piek net boven het bankstel uitkomt. Om die reden heeft Van den Berg in september veel bomen besteld van een wat groter formaat. “Maar daarnaast hebben we voor de liefhebbers ook kleinere boompjes in het prijssegment vanaf 10,00 euro”, melden Geert en Josien.

Wie een boom komt uitzoeken aan de Grote Kranerweerd hoeft niet in te zitten over vervoer van de groene huisvriend. Het familiebedrijf heeft namelijk een bezorgservice in het leven geroepen die de bomen bij Sluzigers aan huis levert. “Met of zonder kluit, afhankelijk van de wens van de klant”, vult Josien aan. “En in onze winkel verkopen we eventueel ook nog lichtjes.”

De verkoop gaat hard, zaterdag vlogen de eerste twintig bomen de deur al uit. Dus wie ruime keuze wil hebben bij het uitzoeken van een boom kan het beste de komende week langskomen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice