24 april 2024 Gebruikers online: 23
Agenda
Active creations

Verkoopmiddag Welfare voor De Nieuwe Schans

Geplaatst op: 29 november 2022

De Welfare Nieuwe Schans in Zwartsluis houdt weer haar verkoopmiddag. Dit keer op vrijdag 9 december 2022 van 14.00 tot 17.00 uur.

De Welfare wordt volledig gerund door vrijwilligers en de afdeling Zwartsluis is nu onderdeel van Woonzorgcentrum De Schans in Zwartsluis. Doel is het bevorderen van het welzijn van ouderen en eenzamen in de samenleving. De belangrijkste activiteit van de Welfare in Zwartsluis is het handwerken met ouderen. Regelmatig houdt de Welfare in Zwartsluis verkoopmiddagen.

Op vrijdag 9 december 2022 is er weer een verkoopmiddag. Naast de vertrouwde Welfare artikelen die door ouderen uit Zwartsluis zijn gemaakt, zijn er sokken, babyspulletjes, knijpertjes, de lotenboom en bloemstukjes te koop. Bij een kopje koffie is het ook nog gewoon gezellig met elkaar bijpraten.

De verkoopmiddag is van 14.00 tot 17.00 uur in Woonzorgcentrum De Schans. Het geld dat deze middag wordt ingezameld is volledig bestemd voor de activiteiten van Woonzorgcentrum de Schans in Zwartsluis. Wie de Welfare wil ondersteunen wordt dan ook van harte uitgenodigd om naar de verkoopmiddag te komen en hier te snuffelen tussen de eigen gemaakte producten.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice