25 april 2024 Gebruikers online: 30
Agenda
Active creations

Aremberg en SKZ brengen kerstbezoek aan De Schans

Geplaatst op: 19 december 2022

Een gezellige en feestelijke bedoening was het vanmorgen in De Schans. Peuterspeelzaal Hummeltjeshonk van SKZ en de groepen 1, 2 én 8 van OBS Aremberg waren namelijk op bezoek.

De kinderen van de school en peuterspeelzaal hadden namelijk allemaal leuke wenskaarten gemaakt voor de bewoners van De Schans en kwamen deze traditiegetrouw persoonlijk afleveren. En om het helemaal feestelijk te maken, brachten de kinderen ook nog diverse kerstliederen ten gehore.

“Het bezorgen van de kerstkaarten is een jaarlijkse traditie”, aldus Daniëlle Kloosterman, de juf van groep 1. “De afgelopen jaren mochten we wegens Covid helaas niet naar binnen en moesten we de kaarten letterlijk via het raam afgeven. Nu mochten we gelukkig wel weer naar binnen en dat maakt het natuurlijk wel stukken persoonlijker en veel gezelliger!”

De bewoners van De Schans genoten zichtbaar van de mooie kerstliederen en de vele persoonlijke gelukwensen van de kinderen van de Aremberg.

Na afscheid te hebben genomen van de bewoners liepen de kinderen weer terug naar school, waar ze nog één week aan het werk moeten voordat de kerstvakantie aanbreekt. Maar deze laatste week voor de vakantie is altijd een heel bijzondere. Zo gaan de kinderen aanstaande woensdag kerstukjes maken en hebben ze donderdagavond het kerstdiner. Op vrijdag mogen ze mét de foute kerstrui aan naar school, waarna ze om 12:00 uur kunnen genieten van een welverdiende kerstvakantie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice