24 maart 2023 Gebruikers online: 8
Agenda
Active creations

Trainer Kelvin Bonhof stopt bij eerste elftal DESZ

Geplaatst op: 2 januari 2023

Begin vorig jaar tekende Bonhof voor de duur van één seizoen.

Trainer Kelvin Bonhof heeft de seniorencommissie laten weten na dit seizoen te stoppen als hoofdtrainer van het eerste elftal. Ook Gert Hoen, trainer van DESZ 2 stopt na dit seizoen.

Kelvin vond het een moeilijke beslissing. Hij heeft het naar zijn zin, met de spelersgroep kan hij goed overweg, de faciliteiten bij de club zijn goed en de samenwerking met de seniorencommissie verloopt prima. De ambitie van Kelvin is groter dan wat DESZ kan bieden en daarom heeft hij de keuze gemaakt om te stoppen. Zowel de spelers als de seniorencommissie wilden graag verlengen, maar hebben begrip voor de argumenten van Kelvin om na dit seizoen niet verder te gaan bij DESZ.

Kelvin Bonhof laat weten: “Ondanks dat ik de club ga verlaten, blijf ik tot de laatste minuut alles geven voor de club en de spelers. Erg dankbaar hoe iedereen mij heeft verwelkomd binnen DESZ. Ik ga de club dan ook zeker missen wanneer ik weg ben”.

Bonhof begon afgelopen zomer bij DESZ en tekende toen voor één seizoen. Ook de trainer van het tweede elftal van DESZ, Gert Hoen uit Genemuiden, gaat na dit seizoen stoppen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice