23 maart 2023 Gebruikers online: 17
Agenda
Active creations

Scheepswerf Poppen zoekt financieel administratief medewerker

Geplaatst op: 12 januari 2023

(Adv.) Scheepswerf Poppen in Zwartsluis heeft een nieuwe werkenbij-pagina laten ontwikkelen met daarop een groot aantal technische functies. Maar ook deze financieel administratieve functie die we u graag even voor het voetlicht brengen.

Financieel administratief medewerker

Deze veelzijdige functie is jou op het lijf geschreven als je een voorliefde hebt voor cijfers, op zoek bent naar een vaste baan binnen een klein, hecht team waarbinnen jij zelfstandig te werk gaat, maar uiteraard ook klaarstaat voor je collega’s als dat nodig is. Scheepswerf Poppen is op zoek naar een nieuwe collega op kantoor voor de functie van administratie financieel medewerker voor 16 tot 24 uur per week.

Jouw baan bij Scheepswerf Poppen

Bij Scheepswerf Poppen gaat het om doen! We houden van slim, snel en hard werken. Dat doen we al meer dan 85 jaar, en van droge lading schepen tot tankers, van beunschepen tot duwbakken en van passagiersschepen tot pontons, er is geen binnenvaartschipper die ons niet weet te vinden. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie van de werf en zorg je voor een correcte afstemming en aansluiting op de projectadministratie. Daarnaast teken je voor een juiste personeels- en salarisadministratie. Je werkt nauw samen met twee projectleiders, een officemanager en de directeur en je adviseert hen waar nodig.

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het correct invoeren van alle inkoopfacturen bij de juiste projecten in ons ERP-systeem (Trimergo) om daarna de aansluiting te maken met de financiële administratie in het boekhoudprogramma (Accountview). Je verzorgt het bankboek en volgt het klaarzetten van de betalingen aan crediteuren, die je vervolgens voor akkoord voorlegt aan de directeur. Ook verzorg je een correcte aansluiting van het ERP op de financiële administratie ten behoeve van de maandelijkse, halfjaarlijkse en jaarlijkse financiële rapportages. Voor de ongeveer 40 medewerkers op de loonlijst hou je de verlofstanden bij en registreer je het ziekteverzuim. Daarnaast lever jij maandelijks de salarismutaties aan bij onze financiële dienstverlener. Waar nodig, overleg je met hen over voorkomende zaken.

Jij houdt ervan om je collega’s mee te nemen in jouw cijfermatige wereld en hen te ondersteunen met nacalculaties en kostprijsberekeningen voor de projecten waar zij verantwoordelijk voor zijn. Je kijkt naar manieren om nog efficiënter te werken, en haalt graag alles uit het ERP-systeem: rapportages, analyses, dashboards, jij wordt er blij van!

Je hebt ervaring met boekhouden, en een hoge mate van zelfstandigheid. Samenwerken en projectmatig werken is voor jou vanzelfsprekend. Je hebt HBO werk- en denkniveau, en ervaring met projectadministratie en ERP-systemen.

Wij bieden

Een baan waarbij je onderdeel wordt van een familiebedrijf met historie, waar je met elkaar werkt aan de opleveringen van steeds weer een nieuw project. Daarnaast een mooi kantoor op de scheepswerf met een eigen kamer met het mooiste uitzicht van Zwartsluis. Salaris conform cao Metaalbewerking en een telefoon van de zaak.

Neem contact met ons op

Ben je enthousiast geworden, wil je meer weten of gewoon eens overleggen? Of wil je onze andere technische vacatures eens bekijken, check dan onze prachtige nieuwe werkenbij-pagina.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice