25 april 2024 Gebruikers online: 23
Agenda
Active creations

Zonnebloem start 2023 vol gezelligheid

Geplaatst op: 13 januari 2023

(Ingezonden) De Zonnebloem afdeling Zwartsluis is het activiteiten jaar 2023 begonnen met een gezellige middag. De gasten werden ontvangen met een kopje koffie of thee met koekje en iedereen kon even rustig bijpraten over de afgelopen feestdagen. Erna Bood heette iedereen welkom en daarna werden de bingo kaarten uitgedeeld.

Na de eerste bingoronde was het tijd voor een frisdrankje of een advocaatje met slagroom en daarna werden nog twee bingorondes gespeeld. Er waren leuke prijsjes zoals chocolade, koek, kaarsjes en geurzakjes die goed werden verdeeld onder de aanwezigen met een goede bingo.

Hierna werden de bingo spullen opgeruimd en de tafels gedekt voor een gezamenlijke broodmaaltijd. Naast kaas, vleeswaren en een salade was er ook een heerlijke kroket, aangeboden door de Vollenhoofsche Poort.

Met een goed gevulde maag ging iedereen weer huiswaarts. Een goed begin van het jaar 2023 waar nog vele leuke activiteiten op het programma staan zoals o.a. een bezoek aan het Anton Pieck museum in Hattem en een creatieve workshop van buurvrouw en buurvrouw. Wilt u meer weten over het werk van de Zonnebloem, kijk dan eens op onze website www.zonnebloem.nl

Nationale Vereniging de Zonnebloem is een Nederlandse landelijke vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor mensen met lichamelijke beperkingen door ziekte, leeftijd of handicap.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice