23 maart 2023 Gebruikers online: 17
Agenda
Active creations

Yvonne en Martin houden bingo in Poolse sfeer

Geplaatst op: 20 januari 2023

Yvonne en Martin, onder andere bekend van de bingo rondom Koningsdag.

Op vrijdag 27 januari is er in de Bibliotheek/Sluuspoort in Zwartsluis een Bingo met mooie prijzen. De Bingo wordt georganiseerd op initiatief van inwoners, met behulp van de uitgereikte dorpscheques, om ontmoeting tussen de Poolse inwoners en Sluizigers te stimuleren. De gezellige avond is daarom aangekleed met Poolse hapjes en muziek.

De presentatie is deze avond in handen van bingo veteranen Yvonne Kisjes en Martin Withaar wat uiteraard garant staat voor een hoop plezier. Ook aan mooie prijzen zal het niet ontbreken, alle ingrediƫnten voor een leuke avond zijn aanwezig.

Deelname vanaf 13 jaar is geheel gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Vrijdagavond 27 januari zijn de deuren open vanaf 19:15. Kijk voor meer informatie op onze site www.bibliotheekzwartewaterland.nl- of neem rechtstreeks contact op met Bibliotheek Zwartsluis 038-386655 of mail zwartsluis@bibliotheekzwartewaterland.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice