6 december 2023 Gebruikers online: 29
Agenda
Active creations

Sportspeeltuin voor jonge kinderen bij volleybalvereniging

Geplaatst op: 23 januari 2023

Omdat het geen vanzelfsprekendheid meer is dat kinderen voldoende én goed bewegen, vind de Nederlandse Volleybal Bond (NeVoBo) het belangrijk om een breed motorisch sportaanbod te bieden voor onze ‘toekomstige’ sporters. Iedere woensdag houdt vv Pegasus deze Sportspeeltuin, vanaf 25 januari, om 16.30 in het Agnieten College te Zwartsluis.

“We zien steeds meer aanbod voor jonge kinderen waarbij de focus ligt op het technisch aanleren van sport specifieke vaardigheden. Wij streven ernaar dat kinderen eerst leren op de juiste manier te bewegen voordat ze goed leren sporten. Daarmee stimuleren we uiteindelijk een leven lang plezier in bewegen en sport”, zegt Albert Dijkstra namens de vereniging.

De sportspeeltuin is een sportief lesaanbod waarbij de kinderen gaan spelen en bewegen, terwijl ze ongemerkt aan hun motorische vaardigheden werken. Waar denk je dan aan? Klimmen, Klauteren, rennen, kruipen, rollen, teamwork, balgevoel en vooral veel plezier beleven door samen te bewegen!

Voor wie: kinderen van de leeftijd 4, 5 en 6 jaar.

Ben jij geïnteresseerd in dit sportieve lesaanbod? Neem dan contact op met info@pegasuszwartsluis.nl of kom langs met uw kind. De eerste deelname is gratis.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice