24 maart 2023 Gebruikers online: 12
Agenda
Active creations

D’Overtoom wordt Ierse Pub met Seamus and the Horses

Geplaatst op: 2 februari 2023

Seamus and the Horses, een Ierse Folkband uit de regio, komt 25 februari naar d’Overtoom met hun voorstelling ‘Hard times come again no more’. Tijdens deze avond is er ook een whiskyproeverij verzorgd door Gleann Moine.

Je waant jezelf in de Temple Bar deze avond, de band brengt authentieke Ierse muziek en vertelt de daarbij behorende verhalen in een sfeer van humor en gezelligheid. Droom weg bij prachtige ballades,  geniet van de traditionele Ierse folk en  populaire Ierse folkpop (Flogging Molly en Dropkick Murphy’s)of  zing mee met de overbekende hits. Leadzanger Benyan Admiraal vertelt over de kenmerken die Ierland zo mooi maken. Na de voorstelling in de theaterzaal  wordt de avond verder voortgezet in het café van d’Overtoom, waar de band akoestisch nog een tijdje doorspeelt. Leuk om te vermelden is dat gastmuzikanten uit het ‘Gaellemuniger’ publiek kunnen aanschuiven om mee te spelen.

De organisatie is in handen van de SCEG en d’Overtoom. De aanvang is 20.00. Entree bedraagt 12,50 exclusief deelname aan de whiskyproeverij. Reserveren kan vanaf nu via: info@overtoom-genemuiden.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice