24 april 2024 Gebruikers online: 30
Agenda
Active creations

Plaatsgenoten op kieslijst voor CDA, VVD en FVD

Geplaatst op: 9 maart 2023

Drie inwoners van Zwartsluis gaan een gooi doen naar een zetel in de Provinciale Staten. CDA’er Margreet Bosma staat op plaats 10. Forum voor Democratie heeft Tim Oostra op plaats 15 staan, hij woont sinds kort in Zwartsluis. De Sluziger John Smits staat op plek 17 voor de VVD.

Vijf inwoners van Genemuiden staan ook op de kandidatenlijst. Gerrit Eenkhoorn heeft zich verkiesbaar gesteld bij Forum voor Democratie. Hij staat op plaats 13. De Genemuider SGP’ers Wilhelm Bisschop (5), Alfred Beens (12) en Maarten Slingerland (21) hebben ook getekend voor een plekje op de lijst. Oud-wethouder Dick Visserman staat op plaats 44 van de CDA-lijst. RenĂ© Breman uit Mastenbroek staat op plaats 5 voor nieuwkomer Alliantie.

Dan wat Hasselters betreft. Jan van der Poel en Tamme Spoelstra staan op plaats 38 en 21 voor de ChristenUnie. Annelies Tiemens wil de Staten in namens Alliantie en staat op plaats 11. Klaas Eenkhoorn dient de lijst van de PvdA door zich verkiesbaar te stellen op plaats 26. Benjamin van Marle staat op plaats 30 voor de SGP. Arjan Aalbers staat op plek 14 voor het CDA.

Benieuwd waar u 15 maart kunt stemmen? Klik hier voor alle praktische info.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice