19 april 2024 Gebruikers online: 26
Agenda
Active creations

Prijswinnend Deel Vier wil zich gaan richten op Duitse toerist

Geplaatst op: 21 maart 2023

Reportage: Henk Kuik

De vakantiewoning Deel Vier in Baarlo heeft in 2022 de Zoover Gold Award gewonnen. Deze publieksprijs is gebaseerd op de geplaatste reviews van vakantiegangers die het onderkomen in het afgelopen jaar hebben bezocht. Op een tiental onderdelen kon Deel Vier worden beoordeeld. Met een fenomenaal gemiddelde van 9.6 kwam de vakantiewoning van Jo Langenberg uit de bus, terwijl de groepslocatie pas in juli 2021 werd geopend. Inmiddels is dat gemiddelde in januari 2023 opgelopen naar 9.7

Dinsdagmiddag kwam wethouder Rietman van de gemeente Zwartewaterland, vergezeld van Ruurd Klaver eveneens werkzaam bij de gemeente, als waardering vanuit de gemeente naar Jo Langenberg een mooi boeket bloemen aanbieden. Na eerst een rondleiding door de gastvrouw werd er onder genot van koffie verder gepraat over de dagelijkse gang van zaken van het vakantieonderkomen, waarbij Jo vertelde dat het onderkomen door haar man eigenhandig verbouwd werd van horecagelegenheid tot vakantieverblijf voor maximaal 8 personen. Tevens vertelde zij dat ze de aanmeldingen en het reinigen van het onderkomen uit handen heeft gegeven. De ontvangst van de gasten word door haar zelf gedaan en staat ze de gasten te woord. De gasten komen uit heel Nederland en onlangs vierde een groep gasten, waaronder een aantal blinde mensen uit Frankrijk hier hun vakantie en hebben ze inmiddels weer geboekt. Enthousiast vertelde Jo dat ze via Marketing Oost de Duitse markt wil bereiken.

De aanmeldingen om een verblijf te boeken komen binnen via Marktplaats, Marketing Oost en uiteraard via Zoover. Op de mooie website www.deelvier.nl kunnen toekomstige gasten zich oriƫnteren.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice