30 mei 2023 Gebruikers online: 33
Agenda
Active creations

DESZ verliest laatste thuiswedstrijd van seizoen  

Geplaatst op: 22 mei 2023

Foto: Henk Kuik

Op Sportpark Cingellanden werd zaterdag afgetrapt voor de wedstrijd tussen DESZ en Be Quick ’28. Voor Be Quick staat er nog wat op het spel en DESZ hoopt deze laatste thuiswedstrijd winnend af te sluiten voor de vertrekkende spelers/trainers.

DESZ begint de wedstrijd sterk en is in de eerste minuten de ploeg met de grootste kansen, maar zoals vaker dit jaar is het na drie minuten Be Quick die scoort. Vanaf dit moment is Be Quick de betere ploeg en maakt na 23 minuten ook de 0-2. De laatste linie van de Sluzigers wordt tot 20 meter van hun eigen goal teruggedrukt. En in de 28e minuut is daar dan ook de 0-3. Voor rust maakt Be Quick ook nog de 0-4.

In de 2e helft volgt hetzelfde spelbeeld en de mannen uit Zwolle komen dan ook snel in de 2e helft op de 0-5 en 0-6. Mika Esteie maakt na een langdurige blessure zijn rentree in de voorlaatste wedstrijd van het seizoen. Mika slaagt er in om ondanks de fikse achterstand zijn rentree te belonen met een goal en tekent voor de 1-6. Be Quick neemt de punten mee naar Zwolle waar ook de doelpuntenmaker voor de Sluzigers volgend jaar te zien zal zijn.

Na de wedstrijd werd er afscheid genomen van de vertrekkende spelers (Robert Redder, Frank Kuurman, Mika Esteie, Jarrisch Keizer, Patrick Speetjens en Ronald Kok). Volgende week speelt DESZ haar laatste wedstrijd van het seizoen in Apeldoorn tegen AGOVV. 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice