6 december 2023 Gebruikers online: 21
Agenda
Active creations

Jeugd boent er op los voor hulp aan Hongaarse kerk

Geplaatst op: 7 juli 2023

Foto: Jan van Kleef

Jongeren van de Gereformeerde kerk boenden er vanavond flink op los. Tientallen auto’s werden namelijk gewassen voor het goede doel. Ondertussen werden ook broodjes zalm en hamburger aan de man gebracht.

Eind augustus reist een groep jeugd van de kerk af naar Tiszaszentimre in Hongarije. Een lokale predikant zamelt daar goederen in die vanuit daar doorgestuurd worden naar het front in Oekrai╠łne. Op dit moment staan die goederen door elkaar gestald. Sluzigers willen in de op- en overslag stellingen te bouwen zodat de goederen beter en logischer kunnen worden opgeslagen.

Daarnaast willen de jongeren de kerk aldaar gaan voorzien van beamerschermen. Dit komt de eredienst ten goede maar is ook bedoeld om een vijftigtal sociaal werkers tijdens hun bijeenkomsten te inspireren en geestelijk voeden voor hun werk in de wijk.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice