6 december 2023 Gebruikers online: 17
Agenda
Active creations

De Waterlelie start met sushi-bezorgservice

Geplaatst op: 22 september 2023

(Adv.) Wie zin heeft in sushi, kan dat nu ook makkelijk laten bezorgen. Eetcafé De Waterlelie in Belt Schutsloot start dit weekend namelijk met het bereiden van sushi dat men kan afhalen of kan laten bezorgen. Ook in het restaurant serveert men sushi.

Bij eigenaar Sander Klaver speelde het idee al een tijdje: “Er is veel vraag naar en nu de grootste zomerdrukte achter de rug is, leek het ons een mooi moment om hiermee te starten. We hebben een kok in dienst die voorheen in een Japans restaurant werkte, dus aan kennis geen gebrek.”

De Waterlelie heeft drie verschillende boxen samengesteld waaruit klanten kunnen kiezen. Bezorgen kan onder andere in Zwartsluis, Sint Jansklooster en Wanneperveen. Meer info: 038-3866574 of de facebookpagina van De Waterlelie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice