25 juli 2024 Gebruikers online: 18
Agenda
Active creations

Dorpswandeling voor nieuwe inwoners van Zwartsluis

Geplaatst op: 30 mei 2024

Als je verhuist naar een andere plaats kan het lastig zijn op deze nieuwe plek aansluiting te vinden. Bovendien kost het tijd om je nieuwe woonplaats te leren kennen. Sluuspoort biedt om die reden alle nieuwe inwoners van Zwartsluis een gratis dorpswandeling aan. De wandeling wordt begeleid door een ervaren dorpsgids en wordt gehouden op zaterdag 8 juni om 14.00 uur.

De tocht leidt langs markante plaatsen van het dorp. Iedereen die meeloopt kan op deze manier leren over het heden en verleden van Zwartsluis.

Daarnaast kan het maken van (nieuwe) contacten voor nieuwe inwoners belangrijk zijn. Ook daarvoor is deze activiteit een prachtige kans. Dé gelegenheid om ervaringen uit te wisselen of praktische vragen te stellen wordt gecreëerd door samen een kopje koffie met een streekproduct te nuttigen in Sluuspoort.

Aan het eind van de wandeling krijgen alle deelnemers een tas mee met producten en informatie van en over Zwartsluis.

Geef je op voor deze unieke mogelijkheid, die een prachtige combinatie vormt met de Open Bedrijvendag waar Sluuspoort ook actief aan deelneemt. Opgeven kan aan de balie van Sluuspoort of telefonisch via 038-3866555.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice