25 juli 2024 Gebruikers online: 24
Agenda
Active creations

Inloopbijeenkomst herinrichting Berkenlaan en Wilhelminaplein

Geplaatst op: 30 mei 2024

De grasvelden aan de Berkenlaan en aan het Wilhelminaplein in Zwartsluis krijgen een nieuwe inrichting. De plannen hiervoor presenteert de gemeente Zwartewaterland, samen met lokale initiatiefnemers, tijdens een inloopbijeenkomst op dinsdag 11 juni.

De nieuwe inrichting van de twee grasvelden maakt deel uit van voorgenomen werkzaamheden om de wateroverlast in de Berkenlaan en aan het Wilhelminaplein aan te pakken. Dit vraagt om werkzaamheden onder en boven de grond.

Het nieuwe ontwerp voor het grasveld aan de Berkenlaan maakte de gemeente Zwartewaterland samen met de Oranjevereniging Zwartsluis, de Arembergschool en betrokken buurtbewoners. Begin dit jaar wonnen zij samen een leefbaarheidscheque van €40.000 met hun plan voor een mooie groene leefbare ontmoetingsplaats op het grasveld aan de Berkenlaan. Binnen het nieuwe ontwerp komt ruimte om te spelen en voor meer groen, zoals bomen en andere beplanting. Het veld aan het Wilhelminaplein wil de gemeente inrichten met onder andere nieuwe speeltoestellen.

De plannen voor deze werkzaamheden en de herinrichting van de grasvelden aan de Berkenlaan en het Wilhelminaplein presenteert de gemeente tijdens een inloopbijeenkomst op 11 juni. GeĂ¯nteresseerden zijn welkom bij de inloopbijeenkomst op dinsdag 11 juni in OBS de Aremberg aan de Julianstraat 2 in Zwartsluis. Tussen 17.00 en 19.30 uur zijn medewerkers van de gemeente en de lokale initiatiefnemers van Verrijk je Wijk aanwezig om vragen te beantwoorden. Aan de hand van de reacties wordt het definitieve ontwerp gemaakt.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice