25 juli 2024 Gebruikers online: 25
Agenda
Active creations

Doek valt na 98 jaar voor gymnastiek vanwege trainerstekort

Geplaatst op: 1 juli 2024

archieffoto: Henk Kuik

De Zwartsluizer Gymnastiekvereniging houdt op te bestaan. Dat is althans het droevige vooruitzicht op dit moment. Het bestuur is er niet in geslaagd om voor volgend seizoen een nieuwe trainer aan te stellen.

Dat betekent dat na 98 jaar een einde komt aan een van de oudste verenigingen van Zwartsluis. Het bestuur staat nog wel open voor een nieuwe trainer of trainster. Dan bestaat namelijk de mogelijkheid dat de club niet hoeft te stoppen. Men kan daarvoor contact opnemen via 06 1454 2404.

Vrijdag 5 juli wordt, zoals het nu lijkt, de allerlaatste wedstrijd gehouden: de clubkampioenschappen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice