25 juli 2024 Gebruikers online: 17
Agenda
Active creations

Bart Mooiweer viert 25-jarig jubileum bij Interfloor

Geplaatst op: 8 juli 2024

Interfloor staat stil bij een jubilaris met een dienstverband van 25 jaar. Bart Mooiweer (43) begon als 18-jarige jongeman in het magazijn in Zwartsluis. Na enkele jaren verhuisde zijn functie naar de stalenproductie binnen het bedrijf.

Gedurende vele jaren heeft Bart onder andere de A4-knipstalen voor consumenten onder zijn beheer gehad, evenals speciale orders voor winkelinrichting en showrooms. De magazijnhal van Interfloor was versierd met een spandoek: “Bart, al 25 jaar maakt hij stalen klaar, een bunche of A4, hij doet het met plezier.”

Bart wordt geprezen door zijn collega’s, zowel intern als door de buitendienst, voor zijn enorme parate kennis van de kwaliteiten en zijn medewerking bij speciale stalenorders. De eerste twaalf jaar van zijn dienstverband fietste Bart elke dag met zijn vader (ook Bart) naar Interfloor. Zijn vader was meer dan veertig jaar in dienst van Interfloor, waardoor er sprake is van een echte familietraditie.

Namens Interfloor sprak directeur Lens Nekeman de jubilaris toe. Naast een nieuwe tv als cadeau, kreeg Bart een envelop met inhoud als dank voor zijn 25 jaar trouwe dienst. Lens bedankte Bart voor zijn enorme betrokkenheid en adviezen over de interne gang van zaken en hoopt nog jaren de fijne samenwerking te kunnen voortzetten.

Op 4 oktober viert Interfloor middels een feestweekend de vijf jubilarissen en één pensionado van 2024. Dan zal er met de gehele Interfloor-crew, partners en oud-medewerkers een gezellige avond van gemaakt worden.

Interfloor is succesvol als marktleider in kamerbreed tapijt en vinyl dankzij de vele langdurige dienstverbanden, wat zorgt voor ervaring en betrokkenheid ten top.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice