6 december 2023 Gebruikers online: 32
Agenda
Laden Evenementen
Active creations

Zwartsluis viert Koningsdag

Op Koningsdag is er meer dan genoeg te doen in Zwartsluis. Schitter jij mee in de optocht? Laat je je spierballen zien tijdens de zeskamp? Of ben je in de botsauto’s te vinden op het kermisterrein? De keuze is reuze!

Kom op 27 april naar het feestterrein aan de Berkenlaan. Je hoeft tussendoor niet meer naar huis. Deejay Nelson begint vanaf 15.00 uur met draaien en wordt na de prijsuitreiking bijgestaan door de Rutger van Barneveld. Samen verzorgen zij een spetterende afsluiting van Koningsdag 2022.

Het programma:

🟠 Gezamenlijk ontbijt | 09.15 uur
. Verzamelen in de tent met een ontbijtje voor de kinderen en ouders die muziekinstrumenten gaan maken.

🟠 Muziekinstrumenten maken | 10.00 – 11.00 uur
. Alle kinderen kunnen in de tent komen om van groente en fruit de meest bijzondere creaties te maken om vervolgens daarmee “lekker gezond” mee te doen aan de optocht.

🟠 Optocht en wagenbezichtiging | 11.30 uur
. Net als ieder jaar, starten we Koningsdag met een feestelijke optocht door de straten van Zwartsluis!

🟠 Kermis | Hele dag
Geen feestweek zonder kermis! Ook dit jaar staan er op Koningsdag weer knotsgekke attracties op het feestterrein aan de Berkenlaan.

🟠 Zeskamp met warming-up | 14.15 uur.
 Op zaterdagmiddag is het tijd voor actie! Vanaf 14.30 uur strijden verschillende teams, bestaande uit zes personen, tegen elkaar om de hoogste podiumplaats te bemachtigen.

🟠 Deejay Nelson | 15.00 uur.
 Al vanaf 15.00 uur zal Deejay Nelson de tent in feeststemming hullen, de lekkerste platen zullen klinken uit de speakers. Geniet van de muziek en gezelligheid samen met vrienden, bekenden, buren of familie die dag op het evenemententerrein.

🟠 Prijsuitreiking optocht | 18.00 uur
. Na afloop van het middagprogramma, vindt omstreeks 18.00 uur de prijsuitreiking van de optocht en zeskamp plaats. In of bij de feesttent reiken we de prijzen uit aan de winnaars.

🟠 Gezelligheid in de tent met Deejay Nelson & Rutger van Barneveld | 18.30 uur.
 Dit jaar sluiten we de verjaardag van onze koning af met gezelligheid in de tent. Op het podium staat Deejay Nelson en aansluitend om 19.30 zal Rutger van Barneveld zijn stem laten klinken

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice