15 juli 2019 Gebruikers online: 17
Agenda
Active creations

Compleet gezin Huls tekent huwelijksakte

Geplaatst op: 27 februari 2015

Vandaag wordt in de trouwzaal van ‘De Burgemeester’ in Zwartsluis het huwelijk voltrokken van het bruidspaar Henk Schuurman en oud ‘Sluzigster’ Else Huls. Else Huls woont tegenwoordig in Ede en was vele jaren actief lid van zwemvereniging ZVZ.

Het bijzondere aan deze huwelijkssluiting is, dat het hele gezin Huls uit Zwartsluis de huwelijksakte tekent. Else als bruid, haar moeder Margriet en haar broer Harmen zijn de getuigen en als laatste mag haar vader Roel Huls de handtekening zetten als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke stand van de Gemeente Zwartewaterland. Het ondertekenen van een trouwakte door een heel gezin is een bijzondere gebeurtenis die weinig voorkomt.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice