16 april 2024 Gebruikers online: 24
Agenda

Algemene informatie - Zwartsluis Actueel

Zwartsluis Actueel is de online nieuwsvoorziening voor en van Zwartsluis. Ons nieuwsmerk wil een betrouwbare, toonaangevende, informerende en amuserende rol vervullen in de Sluziger samenleving. De redactie streeft ernaar om spraakmakende en respectvolle content te bedenken, vergaren, realiseren en bewerkstelligen. Dit doen wij samen met een team van verslaggevers, columnisten, redacteuren en fotografen. Samen werken wij aan een professionele, laagdrempelige en gevierde nieuwsvoorziening voor Zwartsluis en omgeving.

Deze website is in 2015 opgezet door Erik Driessen, De Tekstkenner. Zwartsluis Actueel werd in juni 2020 onderdeel van Jansema Media. Het mediabedrijf van Robert Jansema is ook uitgever van zustersites Genemuiden Actueel en Land Veno Actueel. Daarnaast kennen we een nauwe samenwerking met Hasselt Actueel. De hoofdredactie erkent en hanteert de Bijbel, Gods Woord, als richtsnoer. Voor alle genoemde data op deze website geldt Deo volente.

Adverteren met uw bedrijf of evenement op Zwartsluis Actueel? Met een advertorial of advertentie bereikt u voor een relatief klein bedrag een grote doelgroep in Zwartsluis en omgeving. Adverteerders bereiken dagelijks niet alleen duizenden Sluzigers, maar zorgen er ook voor dat Zwartsluis een betrouwbare nieuwsvoorziening heeft. Met onze redactie en externe professionals kunnen wij op een bredere manier wat voor uw bedrijf of stichting betekenen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de uitgever via info@zwartsluisactueel.nl of door telefonisch te appen of bellen met Robert Jansema via 06 3607 3878.