26 april 2024 Gebruikers online: 58
Agenda
Active creations

Tafeltennissers verliezen in Swifterbant

Geplaatst op: 20 februari 2017

Het eerste team speelde deze week in Swifterbant, tegen Swift, team 1. Dit is een tegenstander waartegen het altijd lastig spelen is. Deze week was het niet anders. Marc de Rijk kwam niet tot winst, in zijn drie partijen was er niet één keer game winst. Harry de Wit deed het iets beter, hij won nog wel eens een game. Eén keer was er zelfs set-winst. John van Schellen begon ook met het winnen van een set. In zijn andere partijen was hij dichtbij nog meer zeges, maar helaas bleef het bij die ene winstpartij. De eindstand was een 8-2 nederlaag.

Het tweede team moest thuis spelen tegen Heino, team 5.

Jan Booij en Roel Santbergen moesten opnieuw een invaller zoeken. Deze week wilde Kenneth van Dijk wel meespelen. Hij speelde een goede wedstrijd en wist één keer te winnen. Roel Santbergen kwam ook tot één keer winst. Jan Booij won twee duels. Het dubbelspel, wat de vorige competitie goed liep wil maar niet lukken. En zo werd de eindstand een 6-4 nederlaag.

Het derde team speelde in Zwolle tegen TTZwolle, team 13.

Kenneth van Dijk won twee keer. Aldert Vegter een goede aanwinst voor Zwartsluis, won zijn drie partijen. Tjalling Wynia kwam tot één zege.  Door de winst in het dubbelspel kwam de eindstand op een 7-3 zege.

Het vierde team speelde thuis tegen Harderwijk, team 3. Wietze Bakker, Harm Hageman en Tjalling Wynia kwamen niet tot winst. De eindstand was een 10-0 nederlaag.

Het vijfde team speelde thuis tegen DTV ‘84, team 6. De spelers uit Dalfsen moesten met een 10-0 nederlaag naar huis. Twan Ketelapper, Gerwin van Dalfzen en Mark Smit waren vanaf het begin uit op een grote zege. Ook was er winst in het dubbelspel voor Ketelapper en Van Dalfzen.

Ook de jeugd kwam zaterdag weer in actie.

Het eerste team kreeg de koploper op bezoek. Het team uit Dronten is een sterke tegenstander. Na een mooie en spannende wedstrijd, kwamen Twan Ketelapper, Jonathan Booij en Edward de Wit ieder tot één keer winst. De eindstand was een 7-3 nederlaag.

Het tweede team speelde tegen het 7e team van Kampenion uit Kampen. David Hoen wist drie keer te winnen. Ingmar Steenbergen won twee keer. Invaller Ramon Albers won ook drie keer. De eindstand was een 9-1 zege.

Het derde team speelde tegen Kampenion, team 6, uit Kampen. Onze jongens kwamen er opnieuw niet aan te pas. Zij verloren met 10-0. Salo Veld, Ian Smit en Jelle Wiersma deden wel hun best maar de tegenstanders waren gewoon te sterk.

Nu hebben alle spelers een weekje rust vanwege de voorjaarsvakantie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice