26 april 2024 Gebruikers online: 92
Agenda
Active creations

Grote Zomer Fancy Fair op Arembergschool

Geplaatst op: 25 juni 2017

Leerlingen, ouders en leerkrachten van de Arembergschool zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de grote Zomer Fancy Fair op donderdag 6 juli. Die is van 16:00 – 19:00 uur op het plein van school. De gehele opbrengst wordt besteed aan het opnieuw aanleggen en inrichten van het schoolplein, zodat de leerlingen in een aantrekkelijke en uitdagende omgeving kunnen spelen en ontdekken.

Inmiddels heeft al een aantal trouwe sponsoren en winkeliers uit Zwartsluis in verschillende vormen een bijdrage geleverd. Ook de leerlingen zijn in hun groep druk bezig met het maken van allerlei knutselwerken die zij op de Fair in verschillende kraampjes gaan verkopen. Uiteraard kunnen er weer mooie prijzen gewonnen worden met het Rad van Avontuur en de Lotenbomen.

Daarnaast kan jong en oud deelnemen aan allerlei workshops en spelletjes, zoals armbandjes maken, trefbal en spijkerbroek hangen. Eetcafé het Kraantje en Elly’s Beach & Bistro verzorgen de catering. Er zullen verschillende maaltijden en hapjes verkrijgbaar zijn voor volwassenen en kinderen.

Iedereen is welkom op deze grote Zomer Fancy Fair op het plein van de Arembergschool.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice