26 april 2024 Gebruikers online: 53
Agenda
Active creations

Zomerse Fancy fair op de Arembergschool

Geplaatst op: 6 juli 2017

Tekst en foto's Anke Krol

Onder stralende weersomstandigheden was het op donderdagmiddag 6 juli dan zover: na veel voorbereiding door leerlingen, ouders en leerkrachten vond de grote Zomer Fancy Fair plaats op het plein van de Arembergschool.

Er was een feestelijk programma samengesteld met activiteiten voor jong en oud. Het was dan ook een gezellige drukte op het plein van school en er werd volop mee gedaan aan verschillende spelletjes, zoals blik schieten, spijkerbroek hangen en gewicht raden.

Op de knutselmarkt verkochten leerlingen hun zelf gemaakte knutselwerken, zoals dromenvangers. Daarnaast namen kinderen deel aan verschillende workshops, zoals armbandjes maken en glazen potjes versieren. Ook werden er tattoos aangebracht en vele nagels mooi gelakt.

Het rad van avontuur en de lotenbomen trokken grote belangstelling. Er waren dan ook mooie prijzen te winnen die gesponsord waren door vele winkeliers, horecagelegenheden en andere ondernemers uit Zwartsluis en omgeving. Veel mensen genoten bovendien van heerlijke maaltijden: hamburgers, friet, kipsaté, kortom volop keus.

“Dankzij de inzet van leerlingen, ouders en leerkrachten en dankzij de bijdragen van vele sponsors, is onze Zomer Fancy Fair een groot succes geworden. Wij zijn dan ook erg blij met de mooie opbrengst, die we gaan inzetten voor het opnieuw aanleggen en inrichten van ons schoolplein,” zegt directeur Jeroen Oosterhof.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice