24 april 2018 Gebruikers online: 21
Agenda
Active creations

Coop Luuk Kleine lakt nagels voor Tijn

Geplaatst op: 12 juli 2017

Een jongentje dat veel heeft losgemaakt in Nederland is overleden aan de ziekte die hij graag wilde bestrijden. Dat deed hij onder meer met een nagellakactie. De Coop-supermarkten zetten die voort. Ook Coop Luuk Kleine doet donderdag mee.

Tussen 13.00 en 16.00 uur lakken de medewerkers nagels: drie euro per hand, vijf euro voor beide handen. “Laten we met z’n allen zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel van Tijn”, aldus de lokale supermarkt.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Eén reactie op “Coop Luuk Kleine lakt nagels voor Tijn”

  1. Gerard schreef:

    Leuke actie, tijdstip kan denk ik beter aangezien er veel kinderen dan op school zitten.

Aquaservice