24 april 2018 Gebruikers online: 15
Agenda
Active creations

Jubilerend Voorwaarts geeft buitenconcert

Geplaatst op: 17 juli 2017

Muziekvereniging Voorwaarts Zwartsluis bestaat dit jaar 95 jaar en ter gelegenheid van dit jubileum houden de muzikanten komende zaterdag een buitenconcert. Dit onder het motto ‘wie jarig is trakteert’, want de toegang is gratis. De locatie is het parkeerterrein tegenover De Albatros.

Er hebben ook een aantal leerlingen mee gerepeteerd tijdens de voorbereiding van het concert en die zullen deze avond ook meespelen. De malletband staat o.l.v Jan ter Haar en het orkest word gedirigeerd door Dethmer Jan van Heerde. Het is het laatste optreden voor de vakantie van Voorwaarts  de aanvang is 19.30 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice