27 april 2024 Gebruikers online: 25
Agenda
Active creations

Puzzelvaartocht weer op de agenda

Geplaatst op: 23 juli 2017

De activiteitencommissie van dorpshuis “de Zandbelt” organiseert zaterdag 29 juli  een puzzelvaartocht door het mooie landschap van De Wieden.

De vaartocht is eerder uitgesteld wegens het slechte weer en de organisatie hoopt deze keer op beter weer! De organisatie is in handen van een combinatie van Camping ‘Kleine Belterwijde’ en de commissie. Samen hebben ze een fraai parcours uitgezet voor de deelnemende punters, sloepen en open boten. Er zal wel weer net als voorgaande jaren flink moeten worden gepuzzeld om de route te volgen en de puzzelscore te verhogen. Voor de winnaar is een mooie beker beschikbaar! Voor de kinderen van uiteenlopende leeftijden is een speciale puzzelopdracht voor aan boord.
Deelname is mogelijk voor inwoners zowel als voor de campinggasten van alle campings in het dorp. De start is om 13.30 uur bij het Dorpshuis ‘De Zandbelt’ waar ook de finish zal zijn. Deelname kan met alle soorten open boten. Heb je geen boot? Kom dan toch gerust meedoen. Je kunt dan vast bij iemand instappen en de kosten delen. Deelname kost € 5,00 per boot.

Opgave kan vooraf per email op: activiteiten@dezandbelt.nl, bij Camping Kleine Belterwijde, of op 29 juli voorafgaand aan de start.
Tegelijkertijd op die datum organiseert de activiteitencommissie bij het dorpshuis een tafeltjesmarkt. Iedereen mag dan verkopen wat op of onder het tafeltje past. Van tevoren aanmelden wordt door de organisatoren zeer gewaardeerd. Als het mooi weer is wordt er buiten gehandeld en bij minder weer is het dorpshuis beschikbaar om binnen te verkopen. Heb je nog leuke spulletjes waar je niets meer mee doet? Of zoek je voor een klein prijsje een leuke nieuwe aanwinst? Je bent van harte welkom. Gebruik van een tafeltje is gratis. Voor meer informatie zie: www.dezandbelt.nl. Er zullen allerlei artikelen te koop worden aangeboden door zowel de jeugd van het dorp als de volwassenen. Een rondje kijken en kopen is dus voor ieder de moeite waard! Aanmelding voor verkoop kan nog steeds per email via activiteiten@dezandbelt.nl. Om te kijken en te kopen hoef je je niet aan te melden maar kom je gewoon op onze markt!

De markt is van 13.30 tot 16.30 uur op 29 juli 2017.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice