25 september 2018 Gebruikers online: 18
Agenda
Active creations

Tafeltennissers pakken punt tegen Zwolle

Geplaatst op: 8 oktober 2017

Het eerste team speelde maandag thuis tegen het tiende team van TTZwolle. Het was een gevecht om de derde plaats in hun poule. Beide teams hadden voor aanvang evenveel punten. Jan Booij pakte als eerste een punt. Albert Mooiweer speelde goed maar verloor na vijf games. Roel Santbergen zette Zwartsluis weer op voorsprong.

Het dubbelspel was opnieuw een prooi voor Booij en Santbergen. Mooiweer had veel pech en verloor ook zijn tweede wedstrijd. Booij begon goed aan zijn tweede wedstrijd, na vier games was er toch verlies voor hem. De tussenstand kwam dus op 3-3, de wedstrijd kon alle kanten op gaan. Santbergen speelde misschien wel zijn mooiste partij tot nu toe. Kwam met 2-0 voor maar de tegenstander kende veel veerkracht en kwam terug tot 2-2. De vijfde game ging gelijk op, pas op 10-10 nam Santbergen een voorsprong en won. Mooiweer mocht proberen het vijfde punt binnen te halen, maar helaas zat er deze avond geen winst in voor hem. Santbergen had de goede vorm te pakken, zo won hij ook zijn derde partij van de avond. Booij ging voor de winst maar helaas na vijf games was er net geen winst voor hem. De eindstand, na een mooie wedstrijd, was een 5-5 gelijkspel.

Het tweede team speelde in Dalfsen tegen DTV ’84, team vier. Marc de Rijk en John van Schellen moeten het de rest van de competitie met invallers doen. Dit komt door het uitvallen van Harry de Wit. Deze week deed Joost de Graaf mee, een goede trainning voor hem. Hij wist niet tot winst te komen. Marc de Rijk won twee keer en John van Schellen kwam tot drie zeges. De Rijk en Van Schellen wonnen ook het dubbelspel en zo was de eindstand een 6-4 zege.

Het derde team speelde tegen het eerste team van Wham uit Nieuwleusen. Christophe Meijer won dit keer maar één partij. Invaller Joost de Graaf kwam ook in dit team niet tot winst. Kenneth van Dijk won twee keer. De eindstand was een 7-3 nederlaag.

Het vierde team speelde tegen het derde team van ‘s-Heerenbroek. Gerwin en Wout van Dalfzen speelden zich ieder naar drie mooie zeges. Twan Ketelapper verving op het laatste moment Wietze Bakker. Twan wist tot drie zeges te komen. Het dubbelspel ging ook naar Zwartsluis, de eindstand was een mooie 10-0 zege.

Het vijfde team speelde tegen het elfde team van Heino. Na een goede wedstrijd was de eindstand een 8-2 zege. Mark smit wist twee keer te winnen. Jonathan Booij won ook twee keer. Twan Ketelapper won ook in deze wedstrijd drie  keer. En zo had hij een heel goede avond.

De jeugd speelde met twee teams thuis.

Het eerste team was vrij. De tegenstander kon geen team samenstellen.  Het tweede team speelde tegen Kampenion, team zeven. De spelers uit Kampen waren maar met zijn tweeën. Ingmar Steenbergen won twee keer. Steven van Geelen en Thimo Smit wonnen ieder één keer. Plus de drie punten van de niet aanwezige derde speler, kwam de eindstand op een 8-2 zege.

Het derde team speelde tegen het tweede van GTC, uit Genemuiden. De wedstrijd eindigde in een 5-5 gelijkspel. Salo Veld kwam niet tot winst. Jelle Wiersma won één keer. Ramon Albers won al zijn partijen en samen met Jelle won hij ook het dubbelspel.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice