26 april 2024 Gebruikers online: 37
Agenda
Active creations

Kringloop sluit na kerst de deuren

Geplaatst op: 17 november 2017

Kringloopbedrijf Noggus&Noggus gaat vanaf 24 december 2017 de winkel aan de Molenstraat 3a sluit. Daarmee eindigt een periode van bijna vijf jaar. Landstede Kringloop had daarvoor nog een pand aan de Kerkstraat die sloot vanwege slechte bedrijfsresultaten. Dankzij het aanbod van de Gemeente Zwartewaterland om een doorstart te maken in het voormalige pand van Haar & Zo ontstond een nieuwe gelegenheid voor kringloopactiviteiten in Zwartsluis.

Vanaf het begin was bekend dat dit slechts een tijdelijke voorziening kon zijn, omdat de Gemeente Zwartewaterland een andere bestemming heeft met het pand. Het afgelopen jaar was er nog sprake van een mogelijke komst van de Regiobank naar het pand.

Met ingang van 1 april 2017 is Noggus&Noggus overgenomen van Landstede door het bestuur van Kringloop Zwolle. Daarbij is een weg ingeslagen naar verdere professionalisering van de winkels. De locatie in Zwartsluis is met een winkeloppervlak van 75 m2 te klein om zowel qua uitstraling als winkeloppervlak te voldoen aan de vereisten die gesteld worden aan een zelfstandige winkel. Ook zijn er te weinig klanten om op zoek te gaan naar een grotere locatie.

In december zal Noggus&Noggus een uitverkoop houden met kortingen van 50 % op alle producten.

De andere vestiging in de gemeente Zwartewaterland, Noggus&Noggus Hasselt, blijft  wel gewoon open.  Ook blijft Noggus&Noggus de aangewezen partij voor het ophalen van goederen in de gemeente Zwartewaterland. Klanten kunnen daarvoor terecht op het volgende telefoonnummer: Noggus&Noggus Hasselt: 038 – 3868606 of via Noggus&Noggus Staphorst: 0522 – 462828.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice