26 april 2024 Gebruikers online: 58
Agenda
Active creations

Tafeltennissers verliezen van koplopers

Geplaatst op: 20 november 2017

Het eerste team speelde de afgelopen twee weken tegen de nummers één en twee in hun poule. Eerst tegen de nummer twee, Kampenion (team 7). In deze wedstrijd deed John van Schellen mee. John speelde goed en won twee keer. Hij genoot ervan om weer in de derde klasse te spelen. Roel Santbergen kwam helaas niet tot winst. Wel wist hij samen met Jan Booij het dubbelspel te winnen. Jan Booij speelde zich naar twee zeges. De eindstand was een mooi 5-5 gelijkspel.

Deze week was het tweede team van Harderwijk de tegenstander. Dit team is waarschijnlijk de toekomstige kampioen in de poule. Aldert Vegter bood goed tegenstand, maar wist niet tot winst te komen. Albert Mooiweer kon ook al niet het juiste ritme vinden, ook hij kwam niet tot winst. Jan Booij speelde misschien wel zijn beste wedstrijd van deze competitie. Al zijn tegenstanders moesten een nederlaag incasseren. De eindstand was een 7-3 nederlaag. Het team staat na deze wedstrijden op de vierde plaats.

Het tweede team speelde tegen TTZwolle, team 13. Over deze wedstrijd is niet veel te zeggen. Het team uit Zwolle is één van de zwakste teams in hun poule. Marc de Rijk, John van Schellen en Kenneth van Dijk wonnen dan ook alle partijen. Eindstand een 10-0 zege. Daarna moesten zij naar Heino waar team 10 op hen wachtte. Ook in deze wedstrijd zat weinig spanning, gezien de eindstand van 8-2 winst. John van Schellen kwam tot drie zeges. Marc de Rijk en Gerwin van Dalfzen wonnen ieder twee keer.

Het derde team speelde uit in Heino tegen team 9. Kenneth van Dijk en Christophe Meijer wonnen ieder twee keer. Joost de Graaf kwam tot één keer winst. Van Dijk en Meijer wonnen ook het dubbelspel. De eindstand was een 6-4 zege. Deze week moesten zij spelen tegen ’s-Heerenbroek team 2. Opnieuw een goede wedstrijd van Van Dijk en Meijer, zij waren goed voor zeven punten. Twan Ketelapper won twee keer en bracht de eindstand op een 9-1 winst partij.

Het vierde team speelde in Ens tegen Smash-in, team 3. Gerwin en Wout van Dalfzen speelden zich ieder naar twee zeges. Wietze Bakker kwam tot één zege. Het dubbelspel ging ook naar Zwartsluis. De eindstand was een 6-4 zege. Deze week moesten zij tegen TTZwolle, team15. Gerwin en Wout van Dalfzen waren samen weer goed voor vijf punten. Het zesde punt kwam op naam van Harm Hageman. De eindstand was een 6-4 zege.

Het vijfde team speelde in Hoonhorst tegen het tweede team. Twan Ketelapper won één keer. Mark Smit won twee keer. Samen wonnen zij ook het dubbelspel. De eindstand was een 6-4 nederlaag. Omdat Zwartsluis maar twee spelers had, was dit een mooie uitslag. Deze week moest zij spelen tegen Staphorst, team 2. Jonathan Booij kwam tot één keer winst. Joost de Graaf kwam tot drie zeges. Debutant Mahmud Wahsh Darswiesh speelde leuk en goed. Het was een verrassing dat hij tot twee keer winst kwam. De eindstand was een 6-4 zege.

Het eerste jeugdteam was deze week vrij.

Het tweede team speelde tegen NTC Leogang team 4. Ingmar Steenbergen kwam tot 3 zeges. Thimo Smit kwam tot twee zeges. Yannick Meijer kwam tot  één zege. De eindstand was een  6-4 overwinning.

Het derde team speelde tegen NTC Leogang, team 3. Steven van Geelen kwam tot één zege. Ramon Albers kwam tot drie  zeges. Hidde Keuter kwam helaas net niet tot winst. De eindstand was een 5-5 gelijkspel.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice