24 oktober 2018 Gebruikers online: 16
Agenda
Active creations

Ondernemers beginnen optimistisch aan 2018

Geplaatst op: 12 januari 2018

Het bedrijfsleven is optimistisch over de economie en het ondernemersklimaat in Zwartsluis. Dat bleek vrijdagavond tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van Ondernemerskring Zwartsluis. Met ruim zeventig aanwezigen was die avond in Hotel Zwartewater goed bezocht.

“Toen ik met fortop zeven jaar geleden in Zwartsluis kwam, gebeurde er weinig om ons heen. Nu durft iedereen weer te investeren”, vatte voorzitter Harmen Sikkema de sfeer vrijdag samen. Hij kan wijzen op maar liefst zeven gebouwen die momenteel op de Kranerweerd verrijzen. Over de entree van dat industrieterrein deelde Sikkema complimenten uit aan Wiers Waterbouw die momenteel werkzaamheden aan de brug uitvoert. “We voorzagen problemen, maar die zijn er helemaal niet. Niemand heeft last van deze klus.”

Bij de bijeenkomst waren ook burgemeester en wethouders aanwezig. Ook burgemeester Bilder wees op de drukte in het Sluziger zakenleven. Hij ziet bijeenkomsten als deze alsĀ ‘lopende spreekuren’. “Wij willen dicht bij de inwoners en de ondernemers van Zwartewaterland staan. Is er iets, grijp ons bij de kraag”, aldus Bilder. De bloemen die hij voor zijn woorden kreeg, schoof hij door aan architect Niek Schraa. Die was vrijdag namelijk jarig.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice