18 februari 2019 Gebruikers online: 20
Agenda
Active creations

DESZ houdt Groen Geel van zich af

Geplaatst op: 10 februari 2018

Foto's Henk Kuik

DESZ heeft zaterdagmiddag voorkomen dat de blik naar onderen moet worden gericht. Makkelijk ging dat echter niet. Thuis worstelde de ploeg van Jeroen van den Berg zich met veel moeite langs het laag geklasseerde Groen Geel. Tegen uiteindelijk negen tegenstanders werd het 2-1.

Voor rust lieten beide ploegen zo goed als niets zien. DESZ speelde zonder vertrouwen en creëerde nauwelijks kansen tegen het goed georganiseerde Groen Geel. Kisjes testte een keer vanaf afstand de goalie, maar daarbij bleef het. In een hectische minuut had Groen Geel eigenlijk de voorsprong moeten nemen. Doelman Agterhuis bood de tegenstander zelf de mogelijkheid, maar redde vervolgens zijn ploeg ook.

Na rust kwam DESZ wat beter in het spel. Dat resulteerde al snel in een knappe aanval, waarbij Danny Moorman Tom Kisjes kon bereiken. De spits deed alles goed, maar zijn inzet raakte de lat. Even later kwam DESZ toch op voorsprong, waarbij de ploeg de hulp van de scheidsrechter nodig had. Die legde de bal op de stip, na een handsbal die buiten de zestien meter plaatsvond. Ook toverde hij nog een rode kaart tevoorschijn. Danny Moorman had daar logischerwijs geen boodschap aan schoot de bal binnen.

Na de voorsprong zakte DESZ meteen weer terug naar het niveau van voor rust en het toch bepaald niet grandioze Groen Geel wist daarvan te profiteren: na 67 minuten stond het ‘ineens’ weer 1-1. DESZ kon weer opnieuw beginnen tegen tien tegenstanders. Danny Moorman miste zes minuten later eerst nog een kans, maar scoorde even later in identieke situatie wel. Daarna kreeg DESZ via invaller Bakker en Kisjes nog grote mogelijkheden om te scoren, maar Groen Geel kwam niet meer in de buurt van Agteres. Wel moest de ploeg vlak voor tijd met negen man verder, nadat de scheidsrechter dit keer wel terecht een speler het veld uitstuurde.

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Eén reactie op “DESZ houdt Groen Geel van zich af”

  1. Anoniem schreef:

    Keurig verslag. Alle feiten benoemd en totaal geen willekeur in plaats tijd en namen.

Aquaservice