27 april 2024 Gebruikers online: 19
Agenda
Active creations

Barbara zingt muziek van Legrand

Geplaatst op: 28 februari 2018

Zaterdagavond  24 maart a.s om 20.30 zingt Barbara Lok samen met haar collega Joel Groenewold de mooie romantische melodieën van componist/ pianist Michel Legrand in Podium Lokaal te Sint Jansklooster. Barbara en Joel kennen elkaar al sinds hun studietijd in 1992 aan het Zwols en later Hilversums Conservatorium. Beiden waren ze gelijk erg gefascineerd door de muziek van Michel Legrand.

Joel is contrabassist en elektrisch basgitarist en geeft les aan het conservatorium in Utrecht en Barbara geeft inmiddels les op het conservatorium in Zwolle. Beide hebben hun sporen al flink verdiend in de muziek. Basgitaar en zang is een zeer bijzondere combinatie. Basgitaar is een begeleidend instrument. Dus dat verwacht je niet alleen samen met een zangeres, zonder een instrument als gitaar of piano.

Legrand schreef nummers uit de speelfilm The Thomas Crown Affair: Windmills of your Mind en de soundtracks van de films Summer of 42 (1971) en Yentl (1983). Al met al schreef hij de muziek voor ongeveer tweehonderd bioscoop- en televisiefilms.

Bestel snel kaarten op www.podiumlokaal.nl

Aanvang 20.30

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice