Active creations

DESZ verliest nipt van koploper

Geplaatst op: 10 maart 2018

Foto's Henk Kuik

DESZ had zaterdagmiddag kansen om koploper Bedum met een nederlaag naar huis te sturen, maar de club uit het dorp van Arjan Robben ging uiteindelijk toch met een 2-3 overwinning naar Groningen. DESZ kwam diep in de tweede helft op voorsprong, maar kon die uiteindelijk niet vasthouden.

DESZ keek al na vijf minuten tegen een achterstand aan. Daarna volgde een eerste helft met weinig punten. Aan de stand veranderde niets meer. Na rust kwam er aanzienlijk meer leven in de wedstrijd. Een offensief van DESZ leidde uiteindelijk na 65 minuten tot de gelijkmaker. Danny Moorman strafte een foute terugspeelbal van de Noord-Groningers genadeloos af.

Toen Tom Kisjes met een prima actie de 2-1 op het scorebord bracht, leken de Sluzigers serieus aan winst te denken. Uit een scrimmage werd het echter toch weer 2-2. Kisjes kreeg daarna een goede kans om er toch weer 3-2 van te maken, maar uiteindelijk sloegen de Groningers aan de andere kant toe.