13 december 2018 Gebruikers online: 13
Agenda
Active creations

DESZ-team dupe van inbraak in Emmeloord

Geplaatst op: 11 maart 2018

Dieven sloegen zaterdagmiddag in Emmeloord toe in een afgesloten kleedkamer waar de spullen van DESZ 3 lagen. Volgens de vereniging is het al de tweede keer dit jaar dat een team van DESZ bestolen is bij Flevo Boys. “Zeer triest voor de gedupeerde spelers, de zaak is in handen van de politie”, meldt DESZ op Twitter. De club vindt dat het bestuur van Flevo Boys ‘de kop in het zand steekt’.

Op het sociale medium reageert ook een team van SV Urk die eerder ook bestolen zou zijn. In mei vorig jaar had een team van Sportclub Genemuiden geen prettige zaterdag in Emmeloord. Terwijl de spelers op het veld stonden, sloegen dieven toe in twee auto’s.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice