23 maart 2019 Gebruikers online: 16
Agenda
Active creations

Pegasus sluit seizoen af met nederlaag

Geplaatst op: 16 april 2018

Maurice Lachenal speelde zijn laatste wedstrijd voor Pegasus. Tekst en foto's Henk Kuik

Zaterdagmiddag speelden de heren van Pegasus 1 hun laatste thuiswedstrijd van de volleybalcompetitie tegen VC Zwolle 4 en verloren met de setstanden 16-25, 16-25, 20-25 en 22-25.

Het 4e team van VC Zwolle maakte nog kans op het kampioenschap in deze klasse en moesten dus winnen in Zwartsluis en dat deden ze dan ook door de vier sets naar zich toe te trekken en in het spoor van koploper Dalvo te blijven.

In het team speelden een aantal spelers die duidelijk het verschil maakten en ondanks hardnekkige tegenstand van Pegasus toonden zij zich de meerdere van de Sluzigers. Bij deze Sluzigers speelde Maurice Lachenal zijn laatste thuiswedstrijd. Vanwege wonen en werk in Amersfoort viel het voor hem dit niet meer te combineren met trainen en spelen in zijn oude woonplaats. Maurice kreeg in de laatste set een “publiekswissel” en ging onder applaus van medespelers en publiek van het speelveld. Onder genot van een heerlijk biertje kreeg hij ‘s avonds een passend cadeau met daarbij lovende woorden van zijn medespelers.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice