26 april 2024 Gebruikers online: 26
Agenda
Active creations

Feestweek begint met Dinnershow

Geplaatst op: 17 april 2018

Goede combinatie: gezellige muziek en goed eten en drinken. En ook nog eens een primeur in Zwartsluis. Op vrijdag 20 april opent de Oranjevereniging Zwartsluis de feestweek namelijk met een spectaculaire dinnershow die daarna naadloos overgaat in een knallende feestavond.

Tijdens de Dinnershow laten De Albatros, De Blizzard en De Sluus zich van de meest culinaire kant zien. Een 4-gangen diner wordt geserveerd onder muzikale begeleiding van Piano & Co. De tent zal worden omgetoverd tot een groot restaurant. Tussen de gangen door even dansen of lekker meezingen is toegestaan.

Kaarten voor de dinnershow (het aantal plaatsen is beperkt en op = op!) zijn verkrijgbaar bij Café de Sluus, Horecacentrum De Albatros, De Blizzard en bij Koos Slurink. Kaarten kosten € 24,50 per persoon voor een 4-gangen diner en zijn inclusief toegang voor de feestavond (ter waarde van € 7,50). De avond zal vanaf 21.00 uur naadloos overgaan in een gezellige feestavond waarbij Piano & Co hun programma voortzet. Toegang voor de feestavond is bij het kaartje voor de Dinnershow inbegrepen.

Wil je erbij zijn vrijdag? Haal dan snel je kaarten bij de genoemde gelegenheden. Haast je, want er zijn nog maar een paar tafeltjes vrij! Meer informatie:  https://oranjeverenigingzwartsluis.nl/programma/dinnershow

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice