17 september 2019 Gebruikers online: 19
Agenda
Active creations

Voorwaarts loopt een eigen avondvierdaagse

Geplaatst op: 11 juni 2018

Voorwaarts Zwartsluis heeft een muzikale avondvierdaagse achter de rug. De muzikanten waren actie op maar liefst vier avondvierdaagse.

Na het evenement in Zwartsluis was Genemuiden aan de beurt. Dat was even twijfelachtig vanwege het voorspelde weer, maar uiteindelijk klaarde het net op tijd op. Afgelopen donderdag was Steenwijk aan de beurt en tot slot op vrijdagavond liep Voorwaarts in Zwolle waar zo’n acht- á negenduizend wandelaars door het centrum liepen.

Voorwaarts was dit jaar de hekkensluiter dus moest men een uur wachten voor men kon starten, maar het was het wachten wel waard om al slingerend en musicerend door de overvolle terrassen van Zwolle te manoeuvreren.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice