27 april 2024 Gebruikers online: 16
Agenda
Active creations

Active Creations nieuwe hoofdsponsor tennisclub

Geplaatst op: 16 juli 2018

Active Creations wordt de nieuwe hoofdsponsor van de Lawn Tennis Vereniging Zwartsluis. Het marketing- en communicatiebureau verbindt zich voor drie jaar aan LTVZ. Als onderdeel van de afspraken bouwt Active Creations een geheel nieuwe website voor de tennisvereniging.

Voor LTVZ is Active Creations geen nieuwe naam. In het verleden trad de merkversterker voor MKB-bedrijven in de regio al op als baansponsor tijdens de clubkampioenschappen. De marketing- en communicatiespecialist deelde bij die gelegenheid drinkflessen met het Active-logo uit aan de deelnemers. “Daar zaten de nodige bekenden bij, want veel van onze klanten zijn lid van LTVZ”, vertelt Active Creations-directeur Hans Winter. “De sfeer die zij meebrengen in de vereniging is heel herkenbaar. Daarom past LTVZ ook goed bij ons.”

Nieuwe website

Een belangrijk onderdeel van de afspraken vormt het bouwen van een nieuwe website voor LTVZ. “Wij nemen MKB-bedrijven alle zorgen rondom marketing en communicatie uit handen. We ontwikkelen bijvoorbeeld organisatie-identiteiten, huisstijlen, brochures en social media-content. En natuurlijk websites. Bij LTVZ leeft al een tijdje de wens om de huidige website te vervangen. Daar gaan onze specialisten voor zorgen.”

Ook bij LTVZ zijn ze blij met de nieuwe hoofdsponsor. Sponsor- en jeugdbestuurslid Minella de Vries- Nijmeijer: “Active Creations bestaat uit een leuke club actieve mensen, die heel zichtbaar is in de regio. Dat ze nu ook zichtbaar zijn bij ons, is prachtig. De komende drie jaar kunnen we nu rustig verder bouwen aan onze club. Daar speelt de komst van de nieuwe website ook een belangrijke rol in. Ouders en leden kunnen we straks van alle actuele informatie voorzien.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice