19 juni 2019 Gebruikers online: 36
Agenda
Active creations

Koor uit Klooster in De Schans

Geplaatst op: 11 oktober 2018

Tekst en foto Roel Huls

De Christelijk Gemengde Zangvereniging Sursum Corda uit St. Jansklooster verzorgde woensdagavond 10 oktober een optreden in Woonzorgcentrum De Schans. Het was het tweede optreden in anderhalf jaar tijd van het koor, dat met zang en muziek graag wil meewerken bewoners van zorginstellingen een fijne avond te geven.

Het programma bestond uit samenzang en koorzang van bekende geestelijke liederen onder leiding van dirigent Wim Verweij. Na de pauze las Wim van Dalen een verhaal voor van Garriet Jan en Annegien over een dagje uit naar Gaellemuun. Baruch Adonai – Gezegend is de Heer – was een Hebreeuws lied en werd in deze taal gezongen. Rond negen uur werd de avond afgesloten.

De volgende muziekavond is op donderdag 18 oktober. Dan komt het bekende koor Mixed naar De Schans. Deze avond wordt door de Zonnebloem afdeling samen met de stichting georganiseerd. Aanvang 19.30 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice